søndag den 26. oktober 2008

Colombo, Sri Lankas hovedstad


Efter Maldiverne tog pigerne og jeg direkte fra lufthavnen til Galle Face Hotel i Colombo http://www.gallefacehotel.com/ Her boede vi i den nye wing - i en suite (Så fik vi prøvet det. Wauw et badeværelse vi havde). http://www.gallefacehotel.com/html_regency/home_regency.htm
Jens hader byer, så vi lod ham tage på arbejde. Pigerne havde midt-term-holiday (= midt i første termin-ferie).

Ingen af os havde været i Colombo før. Vi havde en liste så lang med butikker, restauranter og caféer, og så lige Nationalmuseet, som vi skulle besøge. Herudover havde jeg en liste over ting, som jeg ikke kunne købe i Kandy.

Hotellet vi boede på er ligesom St. Andrews i Nuwara Eliya fuld af historie og kultur. Det ligger helt ned til stranden og man hører bølgernes brusen. Pigerne var vilde med vores himmelseng (se billedet).

Den første aften blev vi inviteret til cocktailparty i hotellets store sal. Vi havde nu mest lyst til at hygge på hotelværelset, men besluttede at deltage bare for en lille stund. Det viste sig at være et større arrangement med mange mennesker, pindemadder, danseopvisning, modeshow m.v. Stor oplevelse, især for pigerne at se et professionelt modeshow med tynde, tynde, flotte singalesiske piger i høje, høje sko.

Colombo har mange butikker med vestlige varer og mærke-varer. Der er masser af gode butikker med dejlige ting, men vi er nu alligevel glade for, at vi bor i Kandy og ikke Colombo. Kandy forekommer os at have mere kultur og natur, mens Colombo blot er en stor by.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar